Livspower

Livspower med kreativitet er private sessions til dig, der vil bruge det at tegne at male til at sætte følelser fri til mere energi og livspower. Kurset er et privat kursus til dig, og det koster 1.450 kr. og tager ca. 1 1/2 time. Prisen er inkl. materialer vi bruger på dagen. Du kontakter mig for at booke tid.

livspower
Livspower kan åbnes med kreativitet. Livet kan males som energi. Livspower kommer indefra, når du sætter dig fri af følelser.

Livspower med kreativitet – lær at male akvarel

Med akvarel kan du male lette dagbøger, male billeder til din fortællinger og sætte følelser fri i vandfarve og vand. Du vil bruge dine sanser, og det vil give dig en følelse af ro.

Kunst og kurser til indre ro med kreativitet

Mette Hansgaard underviser i akvarel, men er også NLP Master i coaching og mindfulness instruktør. Ønsker du private sessions i at male og give slip på følelser. Så kan du booke en en til en session til livspower i København K.

Ved at komme i kontakt med din kreativitet åbnes op for nye energi til mere livspower. Du kan også starte med at tage Mettes malekurser derhjemme online, også spørge til råds via e-mails. Det er op til dig, hvad du føler er bedst for dig.

Akvarelkurser-online
Akvarelkurser ved Mette Hansgaard. Malekurser på nettet som du kan tage derhjemme. Lær at male akvarel og få fri energi til at male billeder.

Mette har galleri i København, hvor du også finder hendes atelier. Du kan komme til undervisning i Rørholmsgade 10. 1352 København K. Kontakt Mette på mail: metteskunst@gmail.com

Akvarelkurser online finder du via dette link.

akvarelkurser-kreative-kurser-koebenhavn
Atelier og Galleri Hansgaard byder på kreative akvarelkurser. Tlf. 42 68 09 00 for at forventningsafstemme.

Læs mere om akvarelkurser online