Blog kunst og kurser

Akvarelkurser for begyndere og let øvede

Akvarelkurser og malekurser

Lær at male akvarel på Mettes akvarelkurser online. Instruktionsvideoer for akvarel for begyndere

Siden 1987 har Mette malet akvareller og hun har siden 2015 undervist i akvarel på fysiske hold efter aftale.

Vidste du, at en af Mettes akvareller var med i en international kunstbog – International Contemporary Masters i 2010. I mange år har akvarellen været kunstnerens foretrukne malemedie. I dag maler hun både akrylmalerier og akvarel, som hun kombinere i et nyt udtryk som malerier.

På kunst og kurser – og på onlineplatformen kan du finde ny indsigt i at male med akvarel. Du understøttes med kontakt undervejs, hvis du har behov for det.

Akvarelkursus for begyndere og let øvede

På Mettes kurser maler vi øvelser, der kan give dig indsigt i at bruge teknikker. Du vil få en forståelse der rækker langt til at kunne bruge viden i kommende maleøvelser. Akvarelkurserne er skræddersyet til akvarel for begyndere og du vil derfor blive mødt i et roligt tempo. Igennem konkrete øvelser vil du blive guidet. Du kan se videoerne med akvarelkurserne igen og igen.

akvarelkursus for begyndere - trin for trin. Lær at male akvarel hos Mette i København eller på onlinekurser via video. Kom med i lukket fællesskab og lær at male akvarel
Citron øvelse i akvarel på kurset akvarel for begyndere. Lær at male akvarel på papir. Her ser du en citron øvelse der klæder dig godt på til at komme i gang med at male akvarel

Lær at male blomster med lette øvelser fra Mette Hansgaard.

Kunst og kurser online i akvarel. Glæd dig til at komme godt i gang trin for trin. Mettes øvelser giver dig en grundig introduktion til, hvordan du kan komme i gang med at male billeder på akvarelpapir. Brug akvarelbrikker og 300 grams papir. Et par gode pensler – så er du godt i gang. Du kan få Mettes materialeliste direkte sendt til din indbakke, hvis du ønsker det.

akvarelkursus-blomsterkursus
akvarelkursus-blomsterkursus-kunstogkurser

Akvarelkursus i blomster og natur – De fire årstider

Hvis du har malet tidligere i dit liv, så kan du vælge at købe fortsætter kurset De fire årstider, hvor du vil lære at male natur og blomsterbilleder inspireret fra vores smukke planet.

På dette akvarelkursus finder du 11 udvalgte videoer i at male akvarel, og du vil blive vejledt og undervist i processerne.

blomster-akvarelkurser-onlinekursus-kunst-og-kurser
Kursus fra kunst og kurser, akvarelkurser ved Mette Hansgaard

https://www.kunstogkurser.dk/

Vidste du at Mette både har hyggelige fysiske hold i København og akvarelkurser online? du kan vælge det du er mest til. Hvis du bor andre steder i Danmark, så kan du tage Mettes kursus i akvarel online.

Find oversigte over alle Akvarelkurser online her