Akvarelkurser

Kom godt i gang med at male akvarel

Akvarelkurser der lærer dig gode teknikker og metoder til at styre farverne.

Velkommen til Mettes univers med akvarel malekurser. Du kan finde gode akvarelkurser som nemt vil lære dig at male akvarel. Jeg underviser voksne i akvarel fra mit atelier i København.

Mine malekurser er baseret på mange års erfaring som akvarelmaler. Jeg har fysisk undervisning og sparring i mit atelier i København. Tager du et akvarelkursus hos Mette, vil du blive mødt der, hvor du er i din udvikling.

Akvarelhold i akvarel i København K.

Akvarelkursus for alle starter i foråret og i efteråret. Kurserne er forløb på 1 – 3 måneder. Næste akvarelkurset starter i september 2022. Torsdage kl. 18:00 – 21:00. Kontakt mig gerne for få datoer for næste hold. Der er en prøve aften i august.

Introduktion til akvarel torsdag den 18. august kl. 17:00 – 20:00 kr. 525.-  Kurset er 1 aften. Du tilmelder dig til metteskunst@gmail.com

akvarelkurser-kreative-kurser-koebenhavn
Akvarelkurser i københavn. Atelier og Galleri Hansgaard byder på coaching i malekurser og akvarelkurser.
Kom godt videre med at male med Mettes malekurser.

Lær at male akvarel på video som onlinekursus

Mette har udgivet flere akvarelkurser online i akvarel for begyndere. Kurserne kan du se derhjemme, når du har tid og lyst. Du har adgang til flere timers materiale.

Jeg guider dig i materiale valg, samt hvordan du kommer godt i gang med at male. På akvarelkurserne vil du også få adgang til en bog om akvarel for begyndere, hvor der bliver vist instruktioner til, hvordan du maler billeder.

Mine kursister er glade for mine kurser, og jeg høre ofte, at det virkelig har hjulpet dem, at starte op med min undervisning.

Minikursus med roser og hyben til 175.- kr. hvis du ønsker få øvelser med blomster.

akvarelkursus-blomsterkursus
akvarelkursus-blomsterkursus-kunstogkurser

Vil du hurtigt i gang, så kan du starte op med mit minikursus til 0 kr. Her viser jeg dig tre forskellige film. Så kan du se, om kurser på video er noget for dig. Mit næste kursus er et grundkursus til 499.- hvor du kommer mest grundigt ind i at male akvarel. Du kan også starte ud med mit minikursus med tre gode videoer til, hvordan du maler en nem rose og hyben. Er du helt ny i akvarel og har aldrig malet før, så anbefaler jeg mit store kursus Akvarel for begyndere.

Akvarelkursus kom nemt i gang

Akvarelkursus online malekursus af Mette Hansgaard, Kunst og kurser. Akvarel for begyndere trin for trin.

Akvarel for begyndere 7 instruktionsvideoer med E-bog. 499.-

På mit undervisningsforløb akvarel for begyndere, vil du blive guidet til at lære at male akvarel trin for trin. Kurset giver dig en indsigt i metoder, der viser hvordan du bruger vandmængden og farvemængden i akvarel. Akvarelkurset online hjælper dig godt på vej med simple øvelser. Motiverne er tegnet simpelt op, som alle kan tegne op uanset om du kan tegne og male i forvejen.

Du kan komme med i lukkede grupper, hvor du også må dele akvareller du har malet – eller du kan skrive til mig direkte og få hjælp og råd med på vejen.

akvarelkursus for begyndere - trin for trin
Citron øvelse i akvarel på kurset akvarel for begyndere. Lær at male akvarel på papir. Her ser du en citron øvelse der klæder dig godt på til at komme i gang med at male akvarel
akvarelkursus-fugle. Malekursus
akvarelkursus akvarel for begyndere
malekurser akvarelkursus
malekurser akvarelkursus onlinekursus og fysiske kurser i København

Tip: Fysiske akvarelkurser holdes i Galleri Hansgaard i København. Lige bag Statens Museum for Kunst

Galleri Hansgaard i Rørholmsgade 10. 1352 København K.